TALENT VINDEN

Wijzer is meer dan gewoon een klein en persoonlijk uitzendbureau, waar u makkelijk mee kunt sparren.

 

Wijzer is dé wijze keuze voor praktische oplossingen bij al uw personele uitdagingen. Wij kennen onze organisaties écht, waardoor u de juiste oplossing krijgt hoe uw personele bezetting vaak letterlijk handen en voeten kan krijgen.

 

En dan hebben we het zeker over handen! Want uitzendkrachten van Wijzer zijn aanpakkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

U krijgt bij ons niet elke twee maanden te maken met een nieuwe en vaak onervaren intercedent. We leggen voor u de lat hoog bij Wijzer, door in de plaatsing van onze kandidaten een bewezen ‘track record’ zwaar mee te laten wegen.

 

Heeft u de volgende uitdagingen? Dan is Wijzer dé logische volgende stap.

  • U twijfelt of u gaat voor persoonlijkheid of ervaring en opleiding bij een nieuwe medewerker.

  • U zoekt naar de eerstvolgende stap in het opbouwen van een nieuwe afdeling, vergroten van het gehele personeelsbestand of versterken van een huidig team.

  • U wilt meer orde en structuur in uw flexibele schil.

Praktische oplossingen voor personeel!

Voor de verloning maakt Wijzer Uitzendbureau gebruik van een backoffice.

Deze is volledig gecertificeerd: ABU, NEN4400-1, VCU en geregistreerd bij de SNA . Belangrijke keurmerken die u als opdrachtgever en ook de flexwerkers de garantie geven dat alles goed is geregeld. Het backofficebureau is de juridisch werkgever en de ‘professional backoffice’ op de achtergrond.

© 2018 BY EW 

info@wijzeruitzendbureau.nl  Wijzer Uitzendbureau B.V.  Regio Zwolle Zwartewaterland  038-2340123

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon