TALENT VINDEN

Wijzer is meer dan gewoon een klein en persoonlijk uitzendbureau, waar u makkelijk mee kunt sparren.

 

Wijzer is dé wijze keuze voor praktische oplossingen bij al uw personele uitdagingen. Wij kennen onze organisaties écht, waardoor u de juiste oplossing krijgt hoe uw personele bezetting vaak letterlijk handen en voeten kan krijgen.

 

En dan hebben we het zeker over handen! Want uitzendkrachten van Wijzer zijn aanpakkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

U krijgt bij ons niet elke twee maanden te maken met een nieuwe en vaak onervaren intercedent. We leggen voor u de lat hoog bij Wijzer, door in de plaatsing van onze kandidaten een bewezen ‘track record’ zwaar mee te laten wegen.

 

Heeft u de volgende uitdagingen? Dan is Wijzer dé logische volgende stap.

  • U twijfelt of u gaat voor persoonlijkheid of ervaring en opleiding bij een nieuwe medewerker.

  • U zoekt naar de eerstvolgende stap in het opbouwen van een nieuwe afdeling, vergroten van het gehele personeelsbestand of versterken van een huidig team.

  • U wilt meer orde en structuur in uw flexibele schil.

Praktische oplossingen voor personeel!

Als ondernemer wilt u het beste voor uw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere via het vacatureplatform Jigler.nl.


Om u als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijk en juridische eisen voldoet. Inclusief vereiste certificaten. Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet u in ieder geval zeker dat de verloning van medewerkers volledig volgens de regels verloopt.